Tarta de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 727 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână smântână grea, căpșuni, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strawberry S ' More Tart, Tartă Cu Căpșuni, și Tartă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: fasole uscată de 1 kilogram, tigaie de tartă de 10 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
În robotul de bucătărie combinați făina de unt, migdalele și sarea și pulsul, pulsul, pulsul până când arată ca brânza rasă, așa cum îmi place să numesc etapa Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați gălbenușul de ou și jumătate din apă și puls; aluatul ar trebui să înceapă să se unească. Dacă nu, adăugați apa rămasă și pulsați până când aluatul se formează într-o bilă. Aruncați " doughball-ul "pe o suprafață de lucru înmuiată și folosind călcâiul mâinii," schmear " - l pe suprafața de lucru. Repetați acest proces de încă 1 până la 2 ori, apoi formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
* Sfat - acest lucru se poate face cu până la o săptămână în avans sau înghețat pentru o perioadă mai lungă de timp.
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Scoateți aluatul din frigider cu aproximativ 10 minute înainte de rulare pentru a-l lăsa să se înmoaie. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați aluatul în tigaia cu tartă. Faceți un mic" aluat " cu puțin din aluatul care atârnă peste marginea tigaiei. Înmuiați bila de aluat în făină și folosiți-o pentru a împinge cu atenție aluatul în colțurile tigaiei. Odată ce aluatul a fost împins în colțurile tăvii de tartă, folosiți știftul pentru a vă rostogoli peste marginea superioară a tăvii de tartă pentru a tăia o margine curată. Aliniați Tarta cu folie de aluminiu, asigurați-vă că o împingeți în colțuri. Acest lucru va menține părțile laterale ale tartei înalte și drepte și capabile să țină umplutura. Umpleți Tarta cu fasolea uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Se introduce în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți fasolea și folia și coaceți încă 4 până la 5 minute. Aluatul trebuie gătit și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați smântâna grea, 1/2 cană de zahăr și semințele de fasole de vanilie și păstaie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Bateți pentru a combina și aduceți la fierbere la foc mic. În timp ce crema se apropie de fierbere, combinați ouăle și restul de 1/2 cană de zahăr într-un bol și amidonul de porumb și laptele într-un alt bol. Bateți cu un bici la un amestec omogen, fără bulgări mari de albus de ou! Când crema ajunge la fierbere, scoateți-o de pe foc și aruncați păstaia de fasole de vanilie. *
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți jumătate din smântână în amestecul de ou/zahăr și apoi bateți-o imediat înapoi în tigaie cu smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
*Aceasta se numește temperare și vă va permite să combinați cremă fierbinte și ouă fără a face ouă amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Întoarceți tigaia la foc mediu și amestecați treptat amestecul de amidon de porumb/lapte. Aduceți acest lucru la fierbere pentru a îngroșa crema de patiserie. Se amestecă frecvent pentru a preveni arderea. Este necesar să aduceți acest amestec la fierbere pentru a găti amidonul. Dacă amestecul nu este adus la fierbere, amestecul se va simți amidon și curajos. Rezultatul dorit este consistența budincii de vanilie. YUM!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Bomboane De Napolitană Necco
Amidon
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați amestecul într-un castron și răciți. Acest lucru se poate face foarte repede pe o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Umpleți coaja de tartă cu crema de patiserie răcită. Se acoperă cu căpșunile feliate. Puteți aranja căpșunile în cercuri sau în linii; depinde de tine! Fă-o să pară drăguță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Bețișoare De Covrigi
2
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.