Tarta de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 727 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână smântână grea, căpșuni, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strawberry S ' More Tart, Tartă Cu Căpșuni, și Tartă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: fasole uscată de 1 kilogram, tigaie de tartă de 10 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
În robotul de bucătărie combinați făina de unt, migdalele și sarea și pulsul, pulsul, pulsul până când arată ca brânza rasă, așa cum îmi place să numesc etapa Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați gălbenușul de ou și jumătate din apă și puls; aluatul ar trebui să înceapă să se unească. Dacă nu, adăugați apa rămasă și pulsați până când aluatul se formează într-o bilă. Aruncați " doughball-ul "pe o suprafață de lucru înmuiată și folosind călcâiul mâinii," schmear " - l pe suprafața de lucru. Repetați acest proces de încă 1 până la 2 ori, apoi formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
* Sfat - acest lucru se poate face cu până la o săptămână în avans sau înghețat pentru o perioadă mai lungă de timp.
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Scoateți aluatul din frigider cu aproximativ 10 minute înainte de rulare pentru a-l lăsa să se înmoaie. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life Savers
2
Așezați aluatul în tigaia cu tartă. Faceți un mic" aluat " cu puțin din aluatul care atârnă peste marginea tigaiei. Înmuiați bila de aluat în făină și folosiți-o pentru a împinge cu atenție aluatul în colțurile tigaiei. Odată ce aluatul a fost împins în colțurile tăvii de tartă, folosiți știftul pentru a vă rostogoli peste marginea superioară a tăvii de tartă pentru a tăia o margine curată. Aliniați Tarta cu folie de aluminiu, asigurați-vă că o împingeți în colțuri. Acest lucru va menține părțile laterale ale tartei înalte și drepte și capabile să țină umplutura. Umpleți Tarta cu fasolea uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Bomboane Life Savers
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Se introduce în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scoateți fasolea și folia și coaceți încă 4 până la 5 minute. Aluatul trebuie gătit și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Așezați smântâna grea, 1/2 cană de zahăr și semințele de fasole de vanilie și păstaie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți pentru a combina și aduceți la fierbere la foc mic. În timp ce crema se apropie de fierbere, combinați ouăle și restul de 1/2 cană de zahăr într-un bol și amidonul de porumb și laptele într-un alt bol. Bateți cu un bici la un amestec omogen, fără bulgări mari de albus de ou! Când crema ajunge la fierbere, scoateți-o de pe foc și aruncați păstaia de fasole de vanilie. *
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți jumătate din smântână în amestecul de ou/zahăr și apoi bateți-o imediat înapoi în tigaie cu smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
*Aceasta se numește temperare și vă va permite să combinați cremă fierbinte și ouă fără a face ouă amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Întoarceți tigaia la foc mediu și amestecați treptat amestecul de amidon de porumb/lapte. Aduceți acest lucru la fierbere pentru a îngroșa crema de patiserie. Se amestecă frecvent pentru a preveni arderea. Este necesar să aduceți acest amestec la fierbere pentru a găti amidonul. Dacă amestecul nu este adus la fierbere, amestecul se va simți amidon și curajos. Rezultatul dorit este consistența budincii de vanilie. YUM!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Amidon
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați amestecul într-un castron și răciți. Acest lucru se poate face foarte repede pe o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Umpleți coaja de tartă cu crema de patiserie răcită. Se acoperă cu căpșunile feliate. Puteți aranja căpșunile în cercuri sau în linii; depinde de tine! Fă-o să pară drăguță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
2
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.