Această rețetă face 8 porții cu 469 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scurtare, margarină, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Strawberry S ' More Tart, Tartă Cu Căpșuni, și Tartă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsează primele 3 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până când sunt combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 1/3 cană unt și scurtare; puls de 5 sau 6 ori sau până se sfărâmă. Cu blenderul sau procesorul în funcțiune, adăugați treptat 3 linguri de apă și procesați până când aluatul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată. Apăsați în partea de jos și în sus a unei tigaie de tartă de 9 inci. Aliniați aluatul cu hârtie pergament; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați greutățile și hârtia pergament și coaceți încă 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Combinați 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Bateți împreună jumătate și jumătate, gălbenușuri de ou și, dacă doriți, apă de trandafir. Amestecati treptat amestec jumătate și jumătate în amestec de zahăr în cratiță la foc mediu. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De Trandafiri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți amestecul de pe foc.
9
Se amestecă 3 linguri de unt și vanilie; acoperiți și răciți cel puțin 4 ore. Lingură în coajă de patiserie pregătită; top cu felii de căpșuni, și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)