Tartă Cu Cremă De Zmeură
Tarta cu cremă de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu cremă, Tartă cu cremă, și Tartă Cu Cremă De Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți untul și zahărul timp de 2 minute sau până se sfărâmă. Bateți în făină și nuci. Coat un 9-in. tavă de tartă canelată cu fund detașabil cu spray de gătit. Apăsați amestecul de firimituri pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei.
Se coace la 425 la 8-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și făina. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușul de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă ușor extractul.
Se toarnă peste crustă. Se dă la frigider până se fixează.
Într-un castron mic, amestecați fructele întinse până se omogenizează; se întinde peste umplutură.