Tartă cu cremă
Reteta Tarta cu crema se poate face în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Pentru $1.49 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 531 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tartă cu cremă, Tartă Cu Cremă De Cireșe, și Tartă cu căpșuni și cremă.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, frecați untul în făină cu coaja de lămâie și un vârf de sare până seamănă cu pesmetul.
Adăugați zahărul, oul și laptele și aduceți împreună pentru a forma un aluat. Acest lucru se poate face cu 2 zile în avans.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria și folosiți-o pentru a tapeta o formă de tartă de 20 cm, Lăsați 2 cm de patiserie agățată peste margine. Se răcește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Tapetați carcasa cu fasole de copt, coaceți orb timp de 20 de minute, apoi îndepărtați fasolea și continuați să gătiți încă 20 de minute până când baza este biscuitate.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 140C / 120C ventilator / gaz
Aduceți la fiert smântâna, laptele, păstaia de vanilie, coaja de lămâie și o mică grătar de nucșoară. Bateți gălbenușurile cu zahărul până devin palide, apoi turnați laptele fierbinte și smântâna, bătând în timp ce mergeți. Se strecoară crema într-un ulcior, se lasă să se așeze câteva minute, apoi se îndepărtează orice spumă.
Turnați cu grijă crema în cutia de tartă, radeți mai multă nucșoară deasupra și coaceți timp de 40 de minute sau până când se fixează cu cea mai mică oscilație în mijloc.
Scoateți din cuptor, tăiați marginile de patiserie (departe de umplutură), apoi lăsați să se răcească complet înainte de a servi în felii cu un grătar mai mult de nucșoară, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "