Tartă cu ciuperci și brânză de capră

Tartă cu ciuperci și brânză de capră

Instrucțiuni

1
Adăugați ciupercile și saut-ul până se înmoaie și se usucă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați restul de 1 lingură de unt în tigaie, apoi șalotă. Saut până când șalota este moale, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Adăugați nucșoară. Condimentați umplutura de ciuperci cu sare și piper. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5
Întindeți foietajul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12x15 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Tăiați un dreptunghi de 12x5 inci, două benzi de 11x1/2 inci și două benzi de 5x1/2 inci din patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Așezați dreptunghi pe foaia de copt pregătită. Pierce peste tot cu furculiță. Folosind pensula de patiserie, periați toate benzile cu ou.
8
Așezați fâșii scurte, cu partea de ou în jos, deasupra capetelor de patiserie pentru a forma marginea crustei ridicate; așezați fâșii lungi, cu partea de ou în jos, deasupra părților lungi de patiserie. (Umplutura de ciuperci și coaja de tartă pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Coaceți coaja de tartă până devine aurie, aproximativ 15 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Întindeți brânza uniform pe fundul cojii de tartă fierbinte. Sus cu ciuperci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Se presară cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
13
Stropiți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Coaceți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
15
Se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Serve hot.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista