Tartă cu ceapă prăjită cu brânză albastră Maytag
Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-micul poate bate pansamentul bogat și cremos de brânză albastră, Coji De Porc Cu Brânză Albastră Maytag, și Salată de unt și ierburi proaspete cu brânză albastră Maytag.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați ceapa în 8 pene, lăsând rădăcina intactă.
Așezați pene de ceapă, șalotă și usturoi într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Combinați oțetul balsamic, untul, mierea și cimbru într-un castron mic și stropiți peste amestecul de ceapă, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Presărați hârtie cu făină de porumb. Desfaceți aluatul pe hârtie; lăsați să stea 5 minute. Pat aluat într-un dreptunghi de 14 x 12 inch. Aranjați amestecul de ceapă peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Se presară uniform cu sare și piper. Îndoiți marginile aluatului peste amestecul de ceapă (aluatul nu va acoperi complet amestecul de ceapă).
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foaia de copt 10 minute pe un suport de sârmă.