Tartă cu ceapă prăjită cu brânză albastră Maytag

Tartă cu ceapă prăjită cu brânză albastră Maytag
Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-micul poate bate pansamentul bogat și cremos de brânză albastră, Coji De Porc Cu Brânză Albastră Maytag, și Salată de unt și ierburi proaspete cu brânză albastră Maytag.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați ceapa în 8 pene, lăsând rădăcina intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Așezați pene de ceapă, șalotă și usturoi într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați oțetul balsamic, untul, mierea și cimbru într-un castron mic și stropiți peste amestecul de ceapă, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
UntUnt
MiereMiere
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Presărați hârtie cu făină de porumb. Desfaceți aluatul pe hârtie; lăsați să stea 5 minute. Pat aluat într-un dreptunghi de 14 x 12 inch. Aranjați amestecul de ceapă peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
CeapăCeapă
8
Se presară uniform cu sare și piper. Îndoiți marginile aluatului peste amestecul de ceapă (aluatul nu va acoperi complet amestecul de ceapă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AluatAluat
CeapăCeapă
9
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foaia de copt 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista