Tartă Cu Cappuccino

Tartă Cu Cappuccino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cappuccino Tart. Această rețetă servește 10 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 700 de calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, unt, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cappuccino, Cappuccino Desert, și Cappuccino Pinwheels.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Cerneti faina, zaharul si sarea in vasul unui robot de bucatarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați nucile de pin și untul și pulsați până când textura seamănă cu făina de porumb grosieră, aproximativ 10 până la 15 secunde. Cu motorul pornit, adăugați gălbenușurile de ou. Dacă aluatul este prea uscat pentru a forma o bilă moale atunci când este apăsat, adăugați apă cu gheață câte 1 lingură și pulsați pentru a amesteca. Nu supraprocesați; aluatul nu trebuie procesat mai mult de 30 până la 40 de secunde după adăugarea lichidelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Transferați aluatul pe o foaie de hârtie cerată sau folie de plastic. Formați aluatul într-un cerc plat. Închideți bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Apăsați aluatul răcit într-o tigaie de tartă cu caneluri de 10 până la 11 inci și folosiți degetele pentru a-l apăsa peste partea de jos și în sus pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Rulați peste margini. Folosiți o furculiță pentru a înțepa coaja peste tot. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tapetați aluatul răcit cu folie sau hârtie pergament netezită cu grijă în toate colțurile. Tapetați cu fasole uscată, orez sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, doar pentru a seta crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și ridicați cu grijă folia și greutățile. Reveniți la cuptor 8 până la 10 minute, până când marginile abia încep să se coloreze. Se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pregătiți umplutura: într-un bol de amestecare, bateți oul, gălbenușul de ou și 1/4 cană de zahăr până când își dublează volumul și devin de culoare palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
10
Într-un cazan dublu la foc mediu, topiți ciocolata și untul. Bateți încet lichiorul și vanilia până se omogenizează complet. Bateți încet amestecul de ouă în cazanul dublu și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
(din Cutie)(din Cutie)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Scoateți tigaia superioară de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Bateți smântâna cu 1 lingură de zahăr până se formează vârfuri moi. Stropiți încet în cafea și bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
13
Se toarnă umplutura în coaja de tartă, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire sau până la 3 zile.
14
Pregătiți toppingul: bateți smântâna cu zahărul până se formează vârfuri moi. Stropiți încet în cafea și bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Pentru a servi, tăiați tarta în pene. Puneți o bucată generoasă de frișcă pe fiecare felie și decorați cu o boabă de cafea de ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea Acoperite Cu CiocolatăBoabe De Cafea Acoperite Cu Ciocolată
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În53 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista