Tartă cu brânză de dovleac cu miere bezea Elvețiană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 809 calorii. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Brânză Cu Dovleac-Vârtej, Swiss Meringue Buttercream, și Swiss Meringue Buttercream.
Instrucțiuni
1
Pregătiți crusta de tartă: procesați pecanele într-un robot de bucătărie 10 până la 12 secunde sau până la măcinarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric 1 minut sau până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați oul, bătând doar până se amestecă; se amestecă vanilia. Se amestecă împreună făină și nuci pecan prelucrate; se adaugă treptat la amestecul de unt, bate la viteză mică până când amestecul nu mai este sfărâmicios și formează o minge, trăgând departe de părțile laterale ale castron. Apăsați aluatul pe părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de tartă adâncă de 9 inci, cu fundul detașabil. Se răcește 1 oră sau până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Bol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Aliniați crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți încă 12 până la 14 minute sau până când crusta este maro deschis. Se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 30 de minute). Creșteți temperatura la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Pregătiți Brânză Cremă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
9
Strat: bateți crema de brânză, zahărul și oul la viteză mică cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Portocala
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
10
Se întinde pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Pregătiți Dovleacul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
1
Bateti impreuna dovleacul si urmatoarele 5 ingrediente pana se omogenizeaza; se toarna peste stratul de crema de branza in crusta. Acoperiți marginile tartei cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Dovleac
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Bateti
2
Coaceți la 425 timp de 15 minute; reduceți temperatura la 350 și coaceți încă 45 până la 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul stratului de dovleac iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
3
Se transferă într-un suport de sârmă și se răcește complet (aproximativ 1 oră). Acoperiți și răciți 8 până la 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
4
Ștergeți ușor orice umiditate care s-a colectat deasupra tartei în timpul răcirii cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Întindeți bezea Elvețiană cu miere peste tartă. Bezea maro folosind o torță de bucătărie, ținând torța la 1 până la 2 inci de bezea și mișcând torța înainte și înapoi.