Tartă Cu Brânză De Capră
Tarta cu brânză de capră este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 632 calorii, 16g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 de ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră cu usturoi și ierburi, apă cu gheață, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tartă cu brânză de smochine și capră, Tartă cu brânză de smochine și capră, și Tartă cu brânză de capră și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru crustă, puneți făina și 1/4 linguriță de sare în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel.
Tăiați 12 linguri (1 1/2 bețe) de unt în zaruri mari, adăugați în castron și pulsați până când untul are dimensiunea mazărelor. Cu mașina în funcțiune, adăugați apa cu gheață dintr-o dată și procesați până când aluatul devine sfărâmicios. Nu supraprocesați. Aruncați aluatul pe o scândură înmuiată, adunați-l ușor într-o bilă, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați timp de 30 de minute.
Rotiți aluatul pe o placă bine făinată și montați-l într-o tigaie de tartă de 9 inci cu laturi detașabile, rostogolind știftul deasupra pentru a tăia excesul de aluat. Ungeți 1 parte a unui pătrat de folie de aluminiu și potriviți-o, cu unt în jos, în tigaia de tartă. Umpleți folia cu orez sau fasole.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți fasolea și folia din coaja de tartă, înțepați fundul peste tot cu o furculiță și coaceți încă 10 minute.
Între timp, încălziți lingura rămasă de unt într-o tigaie mică și sotati șalotele la foc mic timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Așezați brânza de capră în vasul procesorului alimentar și procesați până se sfărâmă.
Adăugați smântâna, ouăle, busuiocul, 1/4 linguriță de sare și piperul și procesați până la amestec.
Împrăștiați șalotele fierte peste fundul cochiliei tart.
Se toarnă amestecul de brânză de capră peste șobolani pentru a umple coaja (dacă coaja s-a micșorat, poate exista umplutură rămasă).
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute, până când tarta este fermă când este agitată și blatul este ușor rumenit. Se lasă să se răcească 10 minute și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.