Tartă Crocantă Cu Afine
Tarta crocantă de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 135 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine, extract de vanillan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă crocantă de afine cu crustă de fulgi de ovăz (fără Gluten + Vegan), Tartă / Plăcintă Crocantă Cu Mentă, și Tartă crocantă cu mure (P + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un castron, amestecați toate ingredientele crustei împreună cu o lingură sau o spatulă. Apăsați aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 9 inci, cu fundul detașabil. Folosiți degetele pentru a întinde aluatul uniform și asigurați-vă că îl apăsați pe părți.
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți crusta timp de 10 până la 12 minute, până devine aurie.
Lăsați crusta să se răcească la temperatura camerei, 15 până la 20 de minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Între timp, pregătiți umplutura: într-un castron, aruncați afinele cu sucul de lămâie și zahărul; pune deoparte.
Faceți toppingul crocant: într-un castron, combinați făina, ovăzul, zahărul, scorțișoara și sarea.
Lucrați în unt, folosind degetele, până când aveți un aluat foarte uscat care se aglomerează când îl apăsați.
Când crusta este rece, întindeți fructele uniform peste ea.
Presărați toppingul crocant peste fructe și readuceți tarta la cuptor.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute, doar până când crusta este ușor rumenită, afinele sunt ușor topite, iar toppingul este crocant. Se răcește ușor.
Serviți cu înghețată de vanilie, dacă doriți.