Tartă Confitată cu ceapă perlată în stil Indian (Tarte Tatin de Petits Oignons Perles a l ' indienne)
O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.26 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, aluat de foietaj, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Tatin (tartă cu mere cu susul în jos), Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tarta Cu Mere Caramelizate: Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa tocata marunt in ulei de canola intr-o tigaie adanca la foc mediu mic, amestecand frecvent, timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul înjumătățit, puterea tumerică, pasta de ghimbir-usturoi, paprika. Gatiti inca 2 minute pana cand usturoiul este usor auriu. Apoi adăugați semințele de chimen, semințele de coriandru, boabele de piper negru, cele două tipuri de cardamomi, cuișoare, bățul mic de scorțișoară șichili întregi uscați și proaspeți.
Adăugați ghee și ceapa perlată. Gatiti la foc mic, amestecand ocazionaltimp de aproximativ 12 minute.
Se amestecă toate ingredientele cu iaurt, se adaugă un pic de apăși continuă să amesteci constant. Acoperiți cu un capac.
Lăsați să fiarbă încă 5 minute. Verificați lichidul și adăugați periodic restul de apă când lichidul este redus.
Adăugați nucșoara, pudra de cayenne, semințele de muștar și muștarul Dijon pentru a face o acoperire netedă peste ceapa perlată. Condimentează cu niște fleur de sel și pudra de curry.Gatiti aproximativ 2 minute mai mult, textura cepei perlate ar trebui sa fie moale, dar inca ferma.
Scoateți din aragaz și lăsați amestecul să se răcească.Preîncălziți cuptorul la 232°coat 6 mini tarteletshells cu un strat subțire de unt. Acoperiți cojile de plăcintă cu curry strâns ambalateperle ceapa. Acoperiți cu foietajul.
Îndepărtați excesul de foietaj pe părți. Andocați aluatul folosind o furculiță.
Coaceți produsele de patiserie la cuptor timp de 15 minute.Flipeach tartelet individual pe o farfurie imediat (don ' așteptați prea mult, altfel ceapa va fi lipită de tigaia pentru plăcintă) și serviți cald.Bon apptit!Am servit tarte tartin cu ceapă perlată la prânz însoțit de o salată proaspătă de grădină (salată verde, brânză de susan indiană și nuci confiate) și câteva noisettes crocante cu pommes (versiunea franceză a tater tots).