Tartă Confitată cu ceapă perlată în stil Indian (Tarte Tatin de Petits Oignons Perles a l ' indienne)

Tartă Confitată cu ceapă perlată în stil Indian (Tarte Tatin de Petits Oignons Perles a l ' indienne)
O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.26 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, aluat de foietaj, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Tatin (tartă cu mere cu susul în jos), Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tarta Cu Mere Caramelizate: Tarte Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa tocata marunt in ulei de canola intr-o tigaie adanca la foc mediu mic, amestecand frecvent, timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoiul înjumătățit, puterea tumerică, pasta de ghimbir-usturoi, paprika. Gatiti inca 2 minute pana cand usturoiul este usor auriu. Apoi adăugați semințele de chimen, semințele de coriandru, boabele de piper negru, cele două tipuri de cardamomi, cuișoare, bățul mic de scorțișoară șichili întregi uscați și proaspeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
TurmericTurmeric
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați ghee și ceapa perlată. Gatiti la foc mic, amestecand ocazionaltimp de aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
GheeGhee
4
Se amestecă toate ingredientele cu iaurt, se adaugă un pic de apăși continuă să amesteci constant. Acoperiți cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5
Lăsați să fiarbă încă 5 minute. Verificați lichidul și adăugați periodic restul de apă când lichidul este redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați nucșoara, pudra de cayenne, semințele de muștar și muștarul Dijon pentru a face o acoperire netedă peste ceapa perlată. Condimentează cu niște fleur de sel și pudra de curry.Gatiti aproximativ 2 minute mai mult, textura cepei perlate ar trebui sa fie moale, dar inca ferma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fleur De SelFleur De Sel
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
7
Scoateți din aragaz și lăsați amestecul să se răcească.Preîncălziți cuptorul la 232°coat 6 mini tarteletshells cu un strat subțire de unt. Acoperiți cojile de plăcintă cu curry strâns ambalateperle ceapa. Acoperiți cu foietajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Îndepărtați excesul de foietaj pe părți. Andocați aluatul folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Coaceți produsele de patiserie la cuptor timp de 15 minute.Flipeach tartelet individual pe o farfurie imediat (don ' așteptați prea mult, altfel ceapa va fi lipită de tigaia pentru plăcintă) și serviți cald.Bon apptit!Am servit tarte tartin cu ceapă perlată la prânz însoțit de o salată proaspătă de grădină (salată verde, brânză de susan indiană și nuci confiate) și câteva noisettes crocante cu pommes (versiunea franceză a tater tots).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci ConfiateNuci Confiate
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Tater TotsTater Tots
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista