Tartule De Șah Cu Ciocolată

Tartule De Șah Cu Ciocolată
Ciocolata șah Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 645 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,17 USD pe porție. Dacă aveți oțet, cacao, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tartele De Șah Cu Lămâie, Placinta De Sah Cu Ciocolata, și Placinta De Sah Cu Ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente până se amestecă.
2
Adăugați ouăle, amestecând bine. Se toarna aproximativ 1 lingurita. amestec de ciocolată în fiecare coajă de patiserie și așezați pe 2 foi mari de copt negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau doar până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească complet.
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit cochilii Athens Mini Fillo. Păstrați tartulele într-un recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista