Tartule De Ciocolată
Tartulele de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 782 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Un amestec de sare, ciocolată semidulce, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartele Cu Ganache De Ciocolată, Tartule Cu Pere De Ciocolată, și Kentucky Ciocolată Nuci Tartlets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 5 tăvi tartlet
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 5 (4 tigăi de tartlet de 1/2 inci) cu spray antiaderent.
Împărțiți aluatul de prăjituri în 5 bile de dimensiuni egale. Apăsați fiecare bilă de aluat în tăvile de tartlet; asigurându-vă că acoperă părțile laterale și fundul.
Puneți tigăile pe o foaie de prăjituri și coaceți până devin aurii, aproximativ 15 până la 18 minute.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească complet. Întoarceți cuptorul la 325 grade F.
Puneți ciocolata tocată într-un castron.
Adăugați smântâna grea într-o cratiță mică la foc mic. Aduceți crema la foc mic.
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată. Amestecați sau bateți ciocolata și smântâna până se omogenizează și se topește. Se amestecă siropul de porumb, zahărul și sarea.
Bateți oul bătut. Puneți umplutura în cojile de tartă răcite și coaceți până când umplutura este setată și suprafața este lucioasă, aproximativ 15 până la18 minute.
Scoateți tartulele din cuptor și lăsați să se răcească.
Garnisiți cu frișcă și așchii de ciocolată și serviți.