Tartule cu șuncă și brânză
Tartletele cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de Hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Așezați cojile de patiserie pe o foaie de copt.
Coaceți la 325 timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă împreună brânza și făina.
Bateți împreună ouăle și frișca; amestecați amestecul de brânză și șunca tăiată cubulețe. Acoperiți și răciți 8 ore, dacă doriți. Se amestecă uniform amestecul în cochilii de patiserie pregătite.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Notă: puteți face înainte și înghețați tartulele coapte. Dezghețați și coaceți din nou tartulele la 325 timp de 10 minute sau până când se încălzește bine.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.