Tartufo
Tartufo durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,38 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 638 de calorii. Un amestec de cireșe maraschino, înghețată de vanilie, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 32%. Tartufo, Mocha Tartufo și Tartufo cu alune de ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță grea, la foc mediu-mare, combina zahărul cu 1/4 cană de apă.
Aduceți la fiert și gătiți până când amestecul devine un maro auriu intens.
Luați de pe foc și adăugați cu grijă smântâna groasă, extractul de vanilie și sarea. Se lasa deoparte sa se raceasca la temperatura camerei.
Combinați firimiturile de prăjituri și bucățile de ciocolată într-o pungă mare resigilabilă.
Folosind o linguriță rotundă mare de înghețată, scoateți o minge de înghețată și lăsați-o în linguriță. Faceți o gaură în centrul lingurii cu mânerul unei linguri de lemn și puneți o cireșă în gaură. Acoperiți gaura cu puțină înghețată și puneți lingura de înghețată în punga cu fursecuri și bucăți de ciocolată. Agitați apăsând ușor pentru a acoperi complet înghețata.
Se pune lingura pe o tava si se da la congelator 30 de minute. Repetați procesul cu ingredientele rămase.
Înainte de servire, împărțiți sosul caramel în 4 farfurii.
Scoateți Tartufosul din congelator și tăiați-le în jumătate. Pe fiecare farfurie se aranjează 2 jumătăți și se ornează cu crenguțe de mentă.