tartină de roșii și spanac

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto ovo în cutia ta de rețete, crema de roșii și spanac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 67 de calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 32 de porții. Un amestec de lipie, condimente cu lămâie și piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste of Home are 214 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 35% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și crema de ciocolată cu nuci , sandvișul cu ciocolată și ridichi cu brânză de capră cu lămâie și ierburi și crema de pui cu curry .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, laptele, sarea și ardeiul iute până la omogenizare. Adăugați roșiile, spanacul și ceapa. Turnați compoziția într-o tavă de plăcintă neunsă, potrivită pentru microunde, cu diametrul de 23 cm.
Încălziți la microunde, fără capac, la putere maximă timp de 5 minute sau până se încălzește complet, amestecând o dată.
Între timp, combinați untul și uleiul; ungeți ambele părți ale lipiilor.
Tăiați fiecare pita în opt felii; așezați-le pe tăvi de copt neunse.
Combinați chimenul și piperul cu lămâie; presărați pe ambele părți ale feliilor de cartofi.
Se prăjește la 10 cm de la foc timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Se servește cu unt tartinabil.