Tartină de porumb, Avocado și ridiche

Tartina de porumb, Avocado și ridiche ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ridichi, sare și piper kosher, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tartine De Ridiche Cu Unt (Tartine Radis-Beurre), Supă de porumb și Chipotle cu Salsa de avocado-ridiche, și Salată prăjită de porumb și ridiche cu pansament cu Avocado-ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și reglați raftul la 6 inci sub element.
Periați feliile de pâine pe toate părțile cu 2 linguri de ulei de măsline și frecați cu cățel de usturoi despicat pe toate suprafețele. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie pentru broiler și fierbeți până se rumenesc și prăjiți pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și fierbeți până când a doua parte este prăjită, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mare până când sclipesc.
Adăugați porumb și gătiți fără să vă mișcați până când este bine carbonizat pe prima parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți și aruncați și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sunt bine prăjite pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total. Se condimentează după gust cu sare și piper și se transferă într-un castron mediu.
Adăugați usturoiul tocat, maioneza, restul de 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie.
Adăugați cilantro și scallions, rezervând unele pentru garnitură. Aruncați porumbul pentru a combina și condimentați cu mai multă sare și piper după dorință.
Mash avocado cu spatele unei furculițe într-un castron mediu și condimentează după gust cu sare și piper.
Se întinde pâinea cu piure de avocado, se acoperă cu porumb și ridichi, se presară cu cilantro și scallions rămase și se servește.