Tartine de sparanghel la grătar cu Ricotta proaspătă, Pesto și Scallions

Tartine sparanghel la gratar cu Ricotta proaspete, Pesto și Scallions ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Panini Happy are 70621 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper grosier, scallion, ciabatta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Tartine proaspete de Pean și Ricotta cu legume de primăvară, Frittata de primăvară cu Moreluri, sparanghel la grătar și Scallions la grătar, și Gnocchi Ricotta de casă cu Pesto de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți producătorul de panini conform instrucțiunilor producătorului.Clătiți sparanghelul și rupeți capetele fiecărei sulițe (dacă vă țineți de fiecare capăt și îndoiți sulița, se va rupe în mod natural în locul potrivit). Aruncați ends.In un castron mare, aruncați sparanghelul în 2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți sparanghelul la grătar timp de aproximativ 3 minute până când sunt fragede și apar urme de grătar.
Stropiți încă 2 lingurițe de ulei de măsline peste feliile de ciabatta și grătiți pâinea până când este prăjită cu urme de grătar, aproximativ 2 minute.
Întindeți aproximativ o lingură de pesto pe fiecare felie de ciabatta. Puneți câteva linguri de ricotta și acoperiți – o cu sparanghel la grătar (veți avea sparanghel suplimentar-îl puteți salva pentru a vă bucura singur, adăugați-l la o salată sau paste sau pur și simplu faceți mai multe tartine!) și o stropire de scallions tocate. Finalizați tartinele stropind restul de 2 lingurițe de ulei de măsline deasupra și măcinând puțin piper negru.