Tartine de sparanghel la grătar cu Ricotta proaspătă, Pesto și Scallions

Tartine de sparanghel la grătar cu Ricotta proaspătă, Pesto și Scallions
Tartine sparanghel la gratar cu Ricotta proaspete, Pesto și Scallions ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Panini Happy are 70621 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper grosier, scallion, ciabatta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Tartine proaspete de Pean și Ricotta cu legume de primăvară, Frittata de primăvară cu Moreluri, sparanghel la grătar și Scallions la grătar, și Gnocchi Ricotta de casă cu Pesto de sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți producătorul de panini conform instrucțiunilor producătorului.Clătiți sparanghelul și rupeți capetele fiecărei sulițe (dacă vă țineți de fiecare capăt și îndoiți sulița, se va rupe în mod natural în locul potrivit). Aruncați ends.In un castron mare, aruncați sparanghelul în 2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți sparanghelul la grătar timp de aproximativ 3 minute până când sunt fragede și apar urme de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Stropiți încă 2 lingurițe de ulei de măsline peste feliile de ciabatta și grătiți pâinea până când este prăjită cu urme de grătar, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
CiabattaCiabatta
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Întindeți aproximativ o lingură de pesto pe fiecare felie de ciabatta. Puneți câteva linguri de ricotta și acoperiți – o cu sparanghel la grătar (veți avea sparanghel suplimentar-îl puteți salva pentru a vă bucura singur, adăugați-l la o salată sau paste sau pur și simplu faceți mai multe tartine!) și o stropire de scallions tocate. Finalizați tartinele stropind restul de 2 lingurițe de ulei de măsline deasupra și măcinând puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CiabattaCiabatta
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista