Tartinată cu roșii uscate la soare
Tartina de roșii uscate la soare necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți pe porție, primești un condiment care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 102 calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sare, usturoi, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați un tartinat cu roșii uscate la soare, un tartinat cu roșii uscate la soare și un tartinat cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați pasta de roșii, busuioc, ulei de măsline, usturoi, roșii uscate la soare, sare, zahăr alb și sare de usturoi. Se amestecă până la consistența unei paste tartinabile. Se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Scufundați-vă în meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "