Tartinată cu roșii uscate la soare

Tartinată cu roșii uscate la soare
Tartina de roșii uscate la soare necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți pe porție, primești un condiment care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 102 calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sare, usturoi, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați un tartinat cu roșii uscate la soare, un tartinat cu roșii uscate la soare și un tartinat cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați pasta de roșii, busuioc, ulei de măsline, usturoi, roșii uscate la soare, sare, zahăr alb și sare de usturoi. Se amestecă până la consistența unei paste tartinabile. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Scufundați-vă în meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista