Tartiflette
Tartiflette ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați slănină, brânză brie rotundă, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartiflette cremoase, Mary Cadogan ' s tartiflette, și Tartiflette-brânză topită alpină, slănină și Gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Se scurge și se lasă să se usuce la abur timp de un minut sau două, apoi se pune într-un castron mare.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Amestecați slănina și continuați să gătiți și să amestecați până când slănina se rumeneste și începe să fie crocantă, încă 2 până la 3 minute.
Se amestecă amestecul de ceapă în cartofi. Se amestecă creme fraiche și se condimentează cu sare și piper.
Întindeți amestecul de cartofi în vasul de copt pregătit și aranjați brânza Brie feliată deasupra. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi scoateți folia de aluminiu. Întoarceți tigaia la cuptor și continuați să coaceți până la bule, încă 10 până la 15 minute.