Tartele rustice umplute cu Dulce de Leche, căpșuni și Mango

Tartele rustice umplute cu Dulce de Leche, căpșuni și Mango
Tartlets Rustic umplut cu Dulce de Leche, căpșuni și Mango ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 107 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, apă cu gheață, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce De Leche Tartlets, Tort umplut cu piersici cu dulce de leche Buttercream, și Tort umplut cu piersici cu dulce de leche Buttercream pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie acoperit, procesați făina, 1 lingură de zahăr și sarea cu puls pornit și oprit pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt rece; puls de mai multe ori. Adăugați încet apă cu gheață, pulsând până când aluatul se ține împreună. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
3
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; adunați aluatul într-o bilă. Înfășurați aluatul în folie de plastic; la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Pentru a face umplutura, într-un castron mediu, aruncați ușor căpșuni, mango și 1 lingură de zahăr. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a asambla tartele, încălziți cuptorul la 350 de bucăți F. Pulverizați tigăile de 12 până la 15 (3 inci) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pe suprafața făinoasă, întindeți aluatul cu sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Tăiați aluatul în rondele puțin mai mari decât tigăile. Apăsați rundele de aluat în partea de jos și în sus a fiecărei tigaie; tăiați orice consolă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
8
Așezați tigăile pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți pe raftul cuptorului Central timp de 15 până la 20 de minute sau până când cojile devin maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați foaia de prăjituri pe raftul de răcire; răciți cojile în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Scoateți cojile de tartă din tigăi. Lingura și răspândirea dollop de dulce de leche în fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Coji De TartletCoji De Tartlet
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
12
Adăugați lingură de amestec de căpșuni-mango la fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
13
Garnisiți fiecare cu frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista