Tartele Derby
Reteta Derby Tartlets poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 18. O porție conține 286 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, nuci confiate, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tartele de pâine, tartele de pâine rapidă cu brânză de cartofi, Derby-Ul, și Derby-Ul.
Instrucțiuni
Faceți crustele: pulsați făina, nucile, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul arată ca o masă grosieră.
Stropiți în 2 până la 3 linguri de apă cu gheață și pulsați până când aluatul începe să se unească. Întoarceți - vă pe o foaie de folie de plastic; formați-vă într-un disc, apoi înfășurați-l și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie mini-brioșă de 18 căni cu spray de gătit. Apăsați 1 lingură de aluat în partea de jos și în sus pe partea laterală a fiecărei căni. La frigider 20 de minute.
Coaceți crustele până se rumenesc, 20 până la 25 de minute, apoi apăsați centrele crustelor în jos cu o lingură mică.
Lăsați să se răcească în tigaie 10 minute, apoi scoateți-l într-un raft pentru a se răci complet.
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron.
Combinați 3 linguri de smântână și 1 lingură de bourbon într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde până la fierbere, aproximativ 30 de secunde; se toarnă peste chipsurile de ciocolată și se lasă să stea 1 minut, apoi se amestecă până se omogenizează.
Se lasă să se răcească ușor.
Puneți umplutura în cruste și lăsați-o să se stabilească, aproximativ 20 de minute.
Bateți restul de 1/4 cană de smântână și 1 lingură de bourbon cu zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi; lingurați pe tartele și acoperiți cu nucile confiate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "