Tartele De Stridii
Oyster Tartlets este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de lapte, stridii decojite, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, tartele de pâine, tartele rapide de pâine cu brânză de cartofi, și Tartele de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc moderat. Se amestecă făina, apoi se amestecă laptele până se omogenizează. Aduceți la foc mic, amestecând. Se amestecă ceapa și frunza de dafin și se fierbe la foc mic, amestecând, până nu rămâne gust făinos, 10 minute. Treceți printr-o strecurătoare grosieră așezată peste un castron mic; aruncați frunza de dafin. Se amestecă hreanul și se condimentează cu sare și piper. Apăsați o bucată de folie de plastic pe Sos.
Într-un castron mic, combinați panko-ul și brânza și amestecați uleiul de măsline. Aranjați cojile de filo pe o foaie de copt cu margini.
Puneți o stridie în fiecare coajă. Puneți aproximativ 1 linguriță de sos de hrean în fiecare coajă și presărați amestecul panko deasupra.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 10 minute, până când este fierbinte și crocant deasupra.