Tartele De Stridii

Tartele De Stridii
Oyster Tartlets este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de lapte, stridii decojite, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, tartele de pâine, tartele rapide de pâine cu brânză de cartofi, și Tartele de smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc moderat. Se amestecă făina, apoi se amestecă laptele până se omogenizează. Aduceți la foc mic, amestecând. Se amestecă ceapa și frunza de dafin și se fierbe la foc mic, amestecând, până nu rămâne gust făinos, 10 minute. Treceți printr-o strecurătoare grosieră așezată peste un castron mic; aruncați frunza de dafin. Se amestecă hreanul și se condimentează cu sare și piper. Apăsați o bucată de folie de plastic pe Sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-un castron mic, combinați panko-ul și brânza și amestecați uleiul de măsline. Aranjați cojile de filo pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți o stridie în fiecare coajă. Puneți aproximativ 1 linguriță de sos de hrean în fiecare coajă și presărați amestecul panko deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 10 minute, până când este fierbinte și crocant deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista