Tartele de mămăligă cu roșii Cherry cu maioneză de busuioc

Tartele de mămăligă cu roșii Cherry cu maioneză de busuioc
Tartele de mămăligă cu roșii Cherry cu maioneză de busuioc sunt un fără gluten rețetă cu 24 de porții. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, mămăligă, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Rețete similare includ Tartele de roșii-busuioc, Tartele Cu Busuioc De Roșii Cu Susul În Jos, și Tartele de roșii Cherry și Tapenade.

Instrucțiuni

1
Combinați maioneza, busuiocul și sucul de lămâie în procesor. Se amestecă până se omogenizează (vor rămâne niște bucăți de busuioc). Condimentează maioneza cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
BusuiocBusuioc
2
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Clătiți 2 Mini Tigăi pentru brioșe (12 căni pe tigaie) cu apă rece; scuturați excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă roșiile, usturoiul și uleiul într-un castron mediu; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 15 minute. Aranjați 4 sferturi de roșii în partea de jos a fiecărei căni de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Aduceți 2 1/2 căni de apă și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare. Treceți treptat în polenta. Reduceți focul la mediu și gătiți până când mămăliga se îngroașă, amestecând aproape constant, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până când mămăliga este fragedă, șoptind des, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți brânza și untul. Condimentează polenta după gust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Puneți suficientă mămăligă în căni de briose pentru a acoperi roșiile și umpleți căni. Folosind vârful degetelor umede, apăsați ferm mămăliga pentru a compacta. Acoperiți tigăile cu hârtie cerată; lăsați să stea până când mămăliga este bine fixată, cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
7
Tăiați în jurul fiecărei tartele pentru a slăbi. Întoarceți tigăile de briose, eliberând tartele. Aranjați, cu roșiile în sus, pe platou. Completați fiecare cu păpușă de maioneză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
TomateTomate
BusuiocBusuioc
8
Serviți, trecând maioneza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
9
* Vândut la piețele italiene, magazinele de alimente naturale și unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, înlocuiți o cantitate egală de făină de porumb galbenă obișnuită și gătiți amestecul aproximativ jumătate din timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb GalbenăFăină De Porumb Galbenă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista