Tartele de mămăligă cu roșii Cherry cu maioneză de busuioc
Tartele de mămăligă cu roșii Cherry cu maioneză de busuioc sunt un fără gluten rețetă cu 24 de porții. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, mămăligă, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Rețete similare includ Tartele de roșii-busuioc, Tartele Cu Busuioc De Roșii Cu Susul În Jos, și Tartele de roșii Cherry și Tapenade.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, busuiocul și sucul de lămâie în procesor. Se amestecă până se omogenizează (vor rămâne niște bucăți de busuioc). Condimentează maioneza cu sare și piper.
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Clătiți 2 Mini Tigăi pentru brioșe (12 căni pe tigaie) cu apă rece; scuturați excesul de apă.
Se amestecă roșiile, usturoiul și uleiul într-un castron mediu; se presară sare și piper.
Lăsați să stea 15 minute. Aranjați 4 sferturi de roșii în partea de jos a fiecărei căni de briose pregătite.
Aduceți 2 1/2 căni de apă și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare. Treceți treptat în polenta. Reduceți focul la mediu și gătiți până când mămăliga se îngroașă, amestecând aproape constant, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până când mămăliga este fragedă, șoptind des, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Bateți brânza și untul. Condimentează polenta după gust cu piper.
Puneți suficientă mămăligă în căni de briose pentru a acoperi roșiile și umpleți căni. Folosind vârful degetelor umede, apăsați ferm mămăliga pentru a compacta. Acoperiți tigăile cu hârtie cerată; lăsați să stea până când mămăliga este bine fixată, cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Tăiați în jurul fiecărei tartele pentru a slăbi. Întoarceți tigăile de briose, eliberând tartele. Aranjați, cu roșiile în sus, pe platou. Completați fiecare cu păpușă de maioneză de busuioc.
Serviți, trecând maioneza rămasă.
* Vândut la piețele italiene, magazinele de alimente naturale și unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, înlocuiți o cantitate egală de făină de porumb galbenă obișnuită și gătiți amestecul aproximativ jumătate din timp.