Tartele de ciocolată albă cu căpșuni și banane necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 718 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de suc de portocale, apă cu gheață, căpșuni de coș și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Tartele de ciocolată albă cu căpșuni și banane, Tartele De Ciocolată Neagră Cu Căpșuni Și Bărbierit De Nucă De Cocos, și Clatite de ciocolata cu sos de ciocolata, capsuni si banane.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
2
Adăugați unt; tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și vanilie; procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 6 bucăți egale. Aplatizați fiecare în disc. Înfășurați fiecare în plastic; se răcește 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Vanilie
Aluat
Folie
4
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Apăsați 1 disc de aluat uniform pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch cu fundul detașabil. Pierce crusta peste tot cu furculita. Repetați cu restul de 5 discuri de aluat. Congelați crustele până la fermitate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Coaceți crustele până devin aurii și coapte, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor. Presărați imediat ciocolată dulce-amăruie pe fundul crustelor fierbinți, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să stea până se topește ciocolata, aproximativ 5 minute. Folosind spatele lingurii, întindeți ciocolata pe fundul crustelor. Se răcește până se instalează ciocolata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Se amestecă ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până când se topește și se netezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
2
Scoateți partea superioară a cazanului dublu din apă. Se răcește ciocolata albă la temperatura camerei. Bateți smântâna și lichiorul într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de cremă în ciocolată albă topită în 3 adăugiri. Împărțiți umplutura între crustele tartlet; blaturi netede. Se răcește până când umplerea este setată, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu folie; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Lichior
Cremă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bol
Folie De Aluminiu
3
Aruncați ușor feliile de banane și sucul de portocale în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați feliile de banane pe prosoape de hârtie; se usucă. Alternează felii de banane și felii de căpșuni în cerc deasupra tartulelor, suprapuse. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Chill.)