Tartele De Ceapă Caramelizate

Tartele De Ceapă Caramelizate
Tartlets ceapa caramelizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 38 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Tartele De Ceapă Caramelizate, Tartele De Ceapă Caramelizate, și Tartele Cu Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Lăsați crustele de plăcintă refrigerate să ajungă la temperatura camerei; tăiați cu tăietor rotund de biscuiți de 3 inci sau sticlă. Apăsați cercul de crustă în fiecare dintre cele 24 de cupe mici de brioșă, 1 3/4x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă RefrigeratăCrustă De Plăcintă Refrigerată
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti 3/4 cana ceapa in unt 5 minute, amestecand ocazional; reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 15 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se încălzește cuptorul la 400. Bateți ouăle într-un castron mare. Se amestecă smântână, sare și sos de piper. Se amestecă ceapa. Se amestecă 1/4 cană de brânză. Puneți amestecul de ceapă în cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Coaceți 10 până la 15 minute până se rumenesc și puneți-l în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
7
Se ornează cu ceapă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista