Tartele Cu Cremă De Ciocolată Și Banane

Tartele Cu Cremă De Ciocolată Și Banane
Tartlets crema de ciocolata-banane ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 766 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bucle de ciocolată, ciocolată dulce-amăruie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele De Banane Cu Cremă Dulce, Tartele de banane cu cremă de ciocolată, și Tartele caramelizate-banane cu sos de Port de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau într-un castron, rotiți sau amestecați făina, 1/4 cană zahăr, cacao și 1/4 linguriță sare până la amestecare. Rotiți în unt sau frecați cu un tăietor de patiserie sau cu degetele, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ou întreg și învârtiți sau amestecați doar până când aluatul începe să se unească într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Răzuiește aluatul pe o scândură bine făinată și frământă scurt pentru a reuni. Împărțiți în șase bucăți egale. Cu mâinile bine înfăinate, apăsați o bucată de aluat uniform pe părțile de jos și în sus ale fiecăreia dintre cele șase tigăi de tartlet de 4 inci cu jante detașabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Așezați tigăile pe o foaie de copt și congelați până la fermitate, cel puțin 30 de minute (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Așezați foaia de copt cu tigăi de tartlet direct într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350 (nu dezghețați).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți până când crustele se simt uscate la atingere, 15 până la 18 minute. Se răcește în tigăi pe un suport timp de 10 minute, apoi se îndepărtează jantele tigaiei și se slăbesc ușor crustele de pe fundul tigaiei cu vârful unui cuțit ascuțit. Setați crustele pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Între timp, într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, aduceți aproximativ 1 inch apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Puneți ciocolata tocată într-un castron, scoateți tigaia de pe foc și puneți vasul peste apă. Se amestecă ocazional până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, bateți 6 linguri de zahăr în lapte; aduceți doar la foc mic, amestecând des. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb în gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Bateți aproximativ 1/2 cană amestec de lapte fierbinte în amestec de gălbenușuri, apoi bateți amestecul de gălbenușuri înapoi în amestec de lapte. Se amestecă constant până se fierbe, apoi se gătește, amestecând des, până când este foarte gros, aproximativ 1 minut. Se amestecă ciocolata topită și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Răzuiți într-un castron și așezați un strat de folie de plastic direct pe suprafață. Se răcește până se răcește, cel puțin 1 oră (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți crme frache, smântână și restul de 2 linguri de zahăr până se formează vârfuri moi. Cojiți bananele și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Întindeți un amestec generos de ciocolată răcită de 1/4 cană în fundul fiecărei cochilii de tartlet. Se acoperă cu 6 până la 8 felii de banane (aproximativ o treime dintr-o banană pe tartă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Întindeți aproximativ 3 linguri mai mult amestec de ciocolată peste banane în fiecare tartă pentru a acoperi. Movilă aproximativ 1/3 cană amestec de frișcă pe fiecare tartlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Se ornează cu bucle de ciocolată (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
16
Se servește imediat sau se răcește, neacoperit, până la 4 ore.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista