Tartele caramelizate cu ceapă și brânză de capră
Tartele caramelizate cu ceapă și brânză de capră sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, foietaj și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pere caramelizate, brânză de capră și tartele de ciocolată, Tartele de ceapă și brânză de capră, și Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu sos la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 35 de minute. Se condimentează cu sare.
Să vină la temperatura camerei.
În timp ce ceapa se răcește, puneți brânza de capră într-un castron mic.
Adăugați piper negru și amestecați brânza de capră până se înmoaie și se întinde ușor.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați aluatul foietaj pe foaia de copt.
Întindeți brânza de capră peste tartă, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate părțile. Top tarta uniform cu ceapa si se presara cu cimbru.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 25-30 de minute.
Lăsați tarta să se răcească timp de 15 minute.
Tăiați în dreptunghiuri de aproximativ 2 pe 3 inci.
Se servește cald sau la temperatura camerei.