Tartele caramelizate-banane cu sos de Port de ciocolată dulce-amăruie

Tartele caramelizate-banane cu sos de Port de ciocolată dulce-amăruie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de banane caramelizate cu sos de Port de ciocolată dulce-amăruie. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, unt, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Cu Banane Caramelizate Cu Sos De Ciocolata Dulce-Amărui, Pere caramelizate, brânză de capră și tartele de ciocolată, și Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind mixerul electric, bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați făină; bateți până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Apăsați 1 bucată uniform pe laturile de jos și în sus ale fiecăreia dintre cele șase tigăi de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți crustele până se rumenesc adânc și fierte, aproximativ 25 de minute. Se răcește crustele complet în tigăi pe raft. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați jumătate de banane în tigaie într-un singur strat; gatiti pana cand bananele se rumenesc pe fund, aproximativ 45 de secunde. Folosind o spatulă subțire, întoarceți feliile; presărați 1/4 cană de zahăr uniform peste banane. Gatiti pana cand zaharul se dizolva si devine auriu, ocazional rotind tigaia, aproximativ 3 minute. Întoarceți feliile de banane; adăugați 3 linguri de apă caldă și continuați să gătiți până când caramelul se îngroașă ușor, învârtind tigaia, aproximativ 2 minute. Aranjați felii de banane în fiecare dintre cele 3 cruste de tartlet; puneți orice caramel din tigaie peste. Curățați tigaia, apoi repetați procedura cu untul rămas, bananele, zahărul și apa. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei. Se încălzește în cuptorul 350 F cu 10 minute înainte de a continua rețeta.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Acoperiți fiecare tartă cu o lingură de înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
5
Stropiți fiecare tartă cu sos dulce-dulce de ciocolată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
SosSos
PortPort
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista