Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete în cutia dvs. de rețete, tartele provensale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 362 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei, ceapă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Morcovi Provensal, Marinada Provensală, și Sparanghel Provensal sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți patiseria subțire și tăiați un pătrat de 24 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați în trei, apoi în jumătate pentru a face șase dreptunghiuri și transferați pe o foaie de copt. Înțepați peste tot cu o furculiță, periați cu puțin ou bătut și presărați cu jumătate de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți timp de 12-15 minute până devin aurii palide, apoi apăsați ușor produsele de patiserie pentru a se aplatiza ușor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică, adăugați ceapa și cimbru rămas și condimentați cu sare și piper. Gatiti foarte usor, amestecand des, timp de aproximativ 30 de minute pana cand ceapa se inmoaie complet, dar nu este colorata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Întindeți ardeii peste tigaia pentru grătar, cu pielea în sus. Grătiți până când pielea este înnegrită uniform. Când este suficient de rece, îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
8
Se transferă într-un vas și se lasă deoparte.
9
Tăiați vinetele în 12 felii și întindeți-le peste tigaia pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
10
Se unge ușor cu ulei de măsline și se încălzește sub grătar până se colorează ușor, apoi se răstoarnă, se unge din nou cu ulei de măsline și se pune la grătar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Transferați într-un vas, stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline și adăugați usturoiul. Se amestecă ușor și se lasă să se răcească. (Până în acest moment, totul poate fi pregătit până la o zi înainte. Înfășurați patiseria în folie, acoperiți legumele și păstrați-le la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Cu până la o oră înainte de servire, așezați dreptunghiurile de patiserie pe o foaie de copt și întindeți fiecare cu un strat subțire de ceapă. Aranjați ardeii galbeni, vinetele și roșiile deasupra. Se condimentează cu sare și piper, se strecoară cu puțin ulei de busuioc și se coace 5-8 minute până se încălzește. Pentru a servi, transferați pe farfurii de servire și îngrămădiți o mână mică de rachetă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Galben
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ulei De Busuioc
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Stropiți fiecare porție cu suc de lămâie și puțin mai mult ulei de busuioc.
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.