Tarte Pop Cu Zahăr Brun–Scorțișoară
Zahăr brun–scorțișoară Pop Tarts este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 418 calorii, 2G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Pop-Tarte De Casă Cu Zahăr Brun Și Scorțișoară, Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, și Tarte rustice cu mere cu Topping de zahăr brun.
Instrucțiuni
Bateți făina, zahărul, scorțișoara și sarea într-un castron mare până se combină.
Adăugați untul și aruncați cu degetele până când este bine acoperit în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un castron mic până se combină.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.Pudrați ușor o suprafață de lucru cu făină și rulați 1 porție de aluat într-un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci, rotind aluatul și refăcând adesea suprafața și sucitorul pentru a preveni lipirea aluatului. Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul într-un dreptunghi de 10-1/2 pe 9 inci.
Tăiați - l în 6 dreptunghiuri egale (fiecare aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 4 1/2 inci înălțime). Folosind o spatulă plată, transferați dreptunghiurile pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 2 centimetri de spațiu între fiecare.
Așezați foaia de copt în frigider.
Bateți oul și apa într-un castron mic până se combină uniform; pus deoparte.
Întindeți a doua porție de aluat la aceleași dimensiuni ca prima, tăiați și tăiați în 6 dreptunghiuri. Folosind o furculiță, înțepați aluatul peste tot.
Scoateți foaia de copt din frigider și periați un strat subțire de spălare a ouălor peste fiecare dreptunghi de aluat. Împărțiți umplutura de zahăr brun–scorțișoară printre dreptunghiuri.
Întindeți umplutura într-un strat uniform, lăsând o margine de 3/4 inch.
Așezați dreptunghiurile înțepate deasupra dreptunghiurilor acoperite cu zahăr brun–scorțișoară. Apăsați pe margini pentru a adera și împingeți ușor în jos umplutura pentru a se aplatiza ușor. Folosind o furculiță înmuiată în făină, sertizați marginile tartelor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 23 până la 25 de minute.
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și bateți până se combină uniform. (Poate fi necesar să adăugați mai mult lapte cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă.) Așezați grătarul cu torturile pe el peste o foaie de copt. Folosind o lingură, stropiți aproximativ 1 lingură de glazură peste fiecare tartă.
Lăsați să se stabilească înainte de a mânca, aproximativ 15 minute.