Tarte individuale de mere este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de mere, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tarte individuale cu scorțișoară și mere, Tarte Individuale De Caise, și Tarte Individuale Cu Bezea Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti tarte, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Combinați uleiul și untul într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Așezați 1 foaie filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți foile rămase pentru a preveni uscarea); periați ușor cu amestec de ulei. Repetați procedura cu restul de 9 foi de filo și amestecul de ulei rămas. Apăsați ușor straturile filo împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Tăiați straturile filo transversal cu un cuțit ascuțit pentru a forma 2 benzi (14 x 4 1/2 inch); tăiați fiecare bandă în 4 (4 1/2 x 3 1/2 inch) dreptunghiuri pentru a forma 8 dreptunghiuri. Așezați cu grijă dreptunghiurile pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Aranjați feliile de mere uniform pe dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Combinați 2 lingurițe de zahăr și scorțișoară; presărați amestecul de zahăr peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță grea la foc mediu-mic; gatiti 13 minute, amestecand doar pana se dizolva zaharul. Acoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți 1 minut. (Acest lucru va dizolva orice cristale de zahăr care se agață de părțile laterale ale tigaiei.) Descoperiți și fierbeți încă 10 minute sau până devin aurii. (Nu amestecați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 1 minut. Lucrând rapid, periați ușor glazura peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier