Tarte cu unt de lamaie

Tarte cu unt de lamaie
Tartele cu unt de lămâie necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 121 de calorii . Pentru 31 de cenți per porție , primești un desert care servește 12. Doar puțini oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă prietenoasă cu fodmap . Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, coji de tartă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tarte cu ciocolată și cocos , Tarte cu ceapă roșie caramelizată cu Chavrie și Tarte cu cremă de cocos și ciocolată neagră .

Instrucțiuni

1
Topiți untul sau margarina într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați coaja, sucul de lămâie și 1 1/2 cană de zahăr. Bate ouăle și gălbenușurile până se îngroașă și se adaugă la amestecul de unt de lămâie. Gatiti la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Bateți 3 albușuri până se întăresc. Adăugați treptat 1/4 de cană de zahăr și continuați să bateți până când devine tare și lucios. Umpleți cojile de tartă coapte cu cremă de lămâie și acoperiți cu bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) doar până când tartele au o culoare maro delicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista