Tarte Cu Miere De Smochine
Smochine-miere Tarte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 250 de calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 9 și costă $1.79 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați cruste de nuci, coajă de lămâie, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Miere & Gem Tarte, și Miere Plăcintă Cu Mere Pop Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți crustele de pâine scurtă (setați cruste individuale într-o tigaie de 12 pe 15 inci) într-un cuptor de 350 (sau un cuptor cu convecție de 325) până când sunt aurii la margini, 20 până la 25 de minute.
În timp ce crustele se coace, faceți sos de nuci. Într-un castron, amestecați miere, frișcă, alune și coaja de lămâie.
Clătiți smochinele, tăiați tulpinile și tăiați-le în bucăți care au o lățime de aproximativ 1 inch. Aranjați smochinele, vârfurile și tăiați partea în sus, în cruste fierbinți sau crustă.
Puneți sosul de nuci în mod egal peste fructe.
Coaceți într-un cuptor de 350 (sau un cuptor cu convecție de 325) până când sosul clocotește și crusta este aurie adâncă, 20 până la 24 de minute pentru tarte individuale, 50 până la 55 de minute pentru o tartă mare.
Se răcește în tigaie sau tigăi pe un raft cel puțin 30 de minute. Dacă faceți înainte, răciți etanș până la 1 zi.
Cruste de pâine scurtă cu nuci: într-un robot de bucătărie, tocați 1/3 cană alune cu 1 1/4 cană făină universală și 1/4 cană zahăr.
Adăugați 1/2 cană (1/4 lb.) unt sau margarină, în bucăți, și se învârte până se formează firimituri fine.
Adăugați 1 gălbenuș mare de ou și rotiți până când aluatul se ține împreună. (Sau nuci tocate cu un cuțit, apoi puneți într-un castron. Frecați făina, untul și zahărul până se formează firimituri fine; apoi, cu o furculiță, amestecați gălbenușul. Pat într-o minge.) În 6 tigăi de tartă (4 1/2 in. lățime) cu jante detașabile sau o tigaie de 11 inci, apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus, la același nivel cu jantele.