Tarte Cu Mere Tatin
Apple Tarte Tatin necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 417 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mere granny smith, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH), Tarte Cu Mere Tatin, și Tarte Cu Mere Tatin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă merele feliate împreună cu 1/2 cană de zahăr și sucul de lămâie într-un castron mare și se lasă deoparte. Sucul de lămâie va da aromă, precum și va împiedica oxidarea penelor de mere. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare și presărați restul de 1/2 cană de zahăr uniform peste untul topit.
Așezați merele în tigaie, cu partea plată în jos, începând din exterior și lucrând înăuntru, suprapunându-se ușor unul pe celălalt. Completați centrul cu merele rămase. Puneți tigaia la foc mediu-mic pe plită și gătiți până când caramelul se întunecă uniform, 20 până la 25 de minute. Menținerea căldurii pe mediu-scăzut vă va asigura că caramelul nu arde și se gătește uniform.
Scoateți tigaia de pe foc.
Așezați aluatul foietaj peste tigaie și pur și simplu pliați colțurile pentru a se potrivi în tigaie.
Coaceți până când crusta a umflat și este maro auriu, 20 de minute.
Lăsați să se răcească, asigurându-vă că este suficient de rece pentru a fi manipulat. Slăbiți marginile folosind un cuțit de unt.
Așezați o farfurie sau un platou mai mare decât tigaia chiar deasupra. Cu atenție (dar cu poftă!) întoarceți Tarta cu susul în jos pe farfurie. Dacă merele se lipesc de tigaie, îndepărtați-le cu grijă și puneți-le înapoi acolo unde aparțin pe tartă.
Serviți tarta caldă cu gelato sau frișcă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Tarte Tatin. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.