Tarte Cu Lămâie-Migdale
O porție conține 858 calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pastă de migdale, unt, cruste de napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tarte Cu Migdale De Ciocolată, Tarte Cu Afine Și Migdale, și Tarte cu migdale ale lui Diane.
Instrucțiuni
Pregătiți cruste: Preîncălziți cuptorul la 35
Pulsați napolitane de vanilie într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până când sunt zdrobite fin. Se amestecă napolitane zdrobite, zahăr pudră și unt într-un castron mediu. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și superioare ale 6 tigăi de tartă ușor unse de 4 inci cu fund detașabil.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați pe un suport de sârmă.
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute).
Între timp, pregătiți umplutura: reduceți temperatura cuptorului la 32
Bateți pasta de migdale și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul în cruste.
Coaceți la 325 timp de 18 până la 20 de minute sau până când este setat și abia începe să se rumenească în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 30 de minute.
Răspândiți 1 1/2 Lingură. caș de lămâie pe fiecare tartă. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore.
Scoateți torturile din tigăi și acoperiți cu zmeură chiar înainte de servire.