Tarte Cu Lămâie Cu Merișor

Tarte Cu Lămâie Cu Merișor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tarte cu lămâie cu merișor. O porție conține 296 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi Cu Cremă Cu Zmeură, Tarte Amaretto Cu Zmeură, și Torturi De Zmeură Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă până când aluatul formează o bilă. Împărțiți în opt porții; apăsați fiecare pe partea de jos și în sus pe laturile a opt 4-in. tigăi de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Acoperiți și refrigerați timp de 20 de minute.
3
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Într-o cratiță mare, combinați afinele, zahărul și apa. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure au aparut, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Între timp, într-o cratiță grea mică la foc mediu, bateți ouăle, zahărul, sucul de lămâie și coaja până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați unt; gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Transferați într-un castron mic; rece. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Transferați toppingul de fructe de pădure într-un alt bol; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Lingura de umplere în coji de tartă. Chill, neacoperit, până la set. Pentru garnitură, într-o cratiță mică, aduceți felii de lămâie, zahăr și apă la fiert. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până când lămâia este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Tăiați felii în jumătate; rece.
11
Chiar înainte de servire, lingurați afine topping peste tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
12
Garnisiți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista