Tarte Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele cu cremă de nucă de cocos. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, nucă de cocos, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Tarte Portugheze Cu Cremă De Nucă De Cocos, Tarte Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Neagră, și Tarte Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie. Amestecul va fi gros. Bateți treptat smântâna, laptele și nuca de cocos până se omogenizează.
Încălziți amestecul la foc mediu și gătiți, continuând să amestecați cu o lingură de lemn, până când amestecul s-a îngroșat ușor(va fierbe).
Se ia de pe foc și se amestecă extractele de vanilie și nucă de cocos.
Transferați crema într-un castron nou, acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați să se răcească. În timp ce crema se răcește, Preîncălziți cuptorul la 191°. ungeți ușor o formă de brioșă cu 12 tigaie.
Tăiați foaia de foietaj în jumătate, așezând o jumătate deasupra celeilalte și lăsați-o deoparte timp de 5 minute.
Rulați bine patiseria de la capătul scurt, înfășurați în hârtie cerată sau pergament și puneți buștenul la frigider pentru aproximativ 5 minute.
Scoateți patiseria din frigider și tăiați-o în douăsprezece runde.
Așezați fiecare rundă pe o placă ușor făinată și rulați fiecare până când au un diametru de aproximativ 10 cm. Apăsați rondele de patiserie în forma de briose. Ciupiți ușor piesele suprapuse în partea de sus a fiecărei cutii. Asigurați-vă că patiseria de jos este mai groasă decât patiseria laterală. Scoateți crema răcită în cutii de patiserie și coaceți timp de 30-35 de minute, până când atât patiseria, cât și crema sunt aurii. Crema ar putea avea pete întunecate deasupra – acest lucru este total normal și chiar dorit. Lăsați torturile în formă timp de 5 minute, apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet. Crema se va scufunda, dar din nou, acest lucru este ok. Bucurați-vă! Acestea se bucură cel mai bine în ziua în care sunt făcute.