Tarte Cu Ciuperci De Nuc
Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 170 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tarte Cu Fructe De Nuc, Mini Tarte Cu Caramel De Nuc, și Tarte prăjite cu mere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o formă de brioșă cu 12 numere cu spray de gătit antiaderent.
Pregătiți amestecul de crustă de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți uniform aluatul în 10 bucăți. Împărțiți aluatul printre cupele formei de briose și apăsați în partea de jos și în sus pe laturi într-un strat uniform pentru a forma o mini crustă. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile, usturoiul, cimbru și ceapa. Se condimentează cu sare și piper.
Se sotează până când ciupercile sunt aurii. Puneți deoparte 10 felii de ciuperci pentru a garnisi partea superioară a tartelor. Puneți deoparte 1/3 cană de ciuperci și ceapă pentru rețeta rotundă 2 Supă de vită și ciuperci fierte.
Adăugați ciupercile și ceapa rămase sotate cu nucile în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați pentru a tăia grosier.
Adăugați pesmetul și bulionul de vită și un puls de câteva ori pentru a se amesteca.
Puneți amestecul de ciuperci și nuci în crustele de plăcintă din forma de briose. Completați fiecare cu o felie de ciuperci rezervată.
Coaceți până când crusta este aurie, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți-l în cositor cu aproximativ 30 de minute înainte de a îndepărta cu grijă tartele.