Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră

Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
O porție conține 693 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $ 2.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ceapa caramelizate și brânză de capră Tarte ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarte Cu Roșii, Ceapă Și Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră, și Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 (12-count) se lipeasca mini brioșă staniu
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2
Într-o tigaie mare cu fund greu la foc mediu, adăugați uleiul și untul. Când untul este topit, adăugați ceapa, zahărul și sarea, după gust. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Reglați focul la minim și gătiți încet, întorcându-vă des, până când ceapa se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți ceapa de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-un castron combinați brânza de capră, oul, smântâna și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Turnați amestecul într-o pungă mică de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil. Decupați un colț al pungii pentru a-l folosi pentru conducte.
7
Așezați crustele de plăcintă pe o suprafață curată și cu un tăietor rotund de 2 1/2 inci tăiați 12 cercuri din fiecare crustă. Apăsați-le în cupele cutiei de mini-brioșă. Umpleți fiecare ceașcă 1/2 cu ceapa răcită. Pipe amestecul de brânză deasupra cepei, umplând cupele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
8
Coaceți torturile până când umplutura este setată, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați torturile să se răcească ușor, apoi scoateți-le din cositorul de briose și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista