Tarte cu brânză de capră și rozmarin
Rețeta de brânză de capră și tarte de rozmarin se pot face în aproximativ 35 de minute. O porție conține 308 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $1.1 pe portie. Un amestec de foietaj gata rulat, brânză de capră, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, Tarte cu creveți și brânză de capră, și Tarte cu brânză de caise și capră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați cercuri de 8 x 8 cm din foietajul gata rulat. Aranjați pe o foaie de copt și înțepați mijlocul de câteva ori cu o furculiță. Gatiti timp de 10 minute, apoi scoateti din cuptor.
Tăiați brânza de capră în 8 felii. Apăsați 1 felie în fiecare rundă de patiserie, apoi acoperiți cu crenguțe de rozmarin. Condimentați, apoi gătiți încă 10-15 minute, până când brânza este topită și patiseria este umflată și crocantă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.