Tarte cu brioșe cu nuci, fructe, festive
Tarte de brioșă cu nuci, fructe, festive durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 378 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 23 de fani. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, untul, condimentele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Fursecuri Festive Cu Fructe, Biscuiți Cu Fructe Festive Cu Zahăr Redus, și Tarte Festive Cu Creveți.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți patiseria. Cernem făina într-un castron mare, adăugăm untul și, folosind vârful degetelor, o frecăm în făină, astfel încât amestecul să semene cu pesmetul. Măsurați 150 ml / halbă de apă rece într-un ulcior. Amestecați migdalele măcinate și zahărul în amestecul de făină, apoi adăugați gălbenușul de ou și puțină apă, amestecând cu un cuțit. Lucrați treptat în restul apei, amestecând până când aveți o minge moale de patiserie. Înfășurați-l în folie alimentară și răciți timp de 20-30 de minute.
Între timp, faceți umplutura. Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Puneți migdalele măcinate, zahărul, coacăzele, sultanele, migdalele și condimentele într-un castron mare și amestecați. Topiți untul (folosiți cuptorul cu microunde pentru viteză) și adăugați la ingredientele uscate cu ouăle bătute și coaja și sucul de lămâie și portocală.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată (lucrul cu jumătate la un moment dat este cel mai ușor) la aproximativ 5 mm grosime.
Tăiați aproximativ 24 de runde folosind un tăietor rotund de 10 cm. Folosiți fiecare rundă pentru a alinia o formă de brioșă (folosiți două tăvi sau coaceți în loturi). Puneți umplutura în fiecare tartă căptușită cu patiserie, așa că este doar timidă de partea superioară a patiseriei.
Coaceți timp de 20-25 de minute până devine auriu pal, apoi întoarceți fiecare tartă pe o grătar și praf cu zahăr glazură. Minunat servit cald sau rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "