Tarte cu anghinare și ierburi

Tarte cu anghinare și ierburi
Anghinare și ierburi Tarte necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de foietaj, brânză mozzarella, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tarte cu anghinare și Feta, Tarte Cu Anghinare Și Brânză, și Tarte Cu Spanac Și Anghinare.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când sunt ușor de manevrat.
2
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se amestecă crema de brânză, brânza mozzarella și 1/4 cană de parmezan până se amestecă ingredientele. Se amestecă anghinarea, ardeiul roșu și pătrunjelul. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
5
Rulați foaia într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
6
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Ungeți marginile patiseriei cu apă. Îndoiți marginile de 1/2 inch pe toate părțile, apăsând ferm cu o furculiță pentru a forma o jantă. Înțepați bine patiseria cu o furculiță. Repetați cu restul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
8
Împărțiți amestecul de brânză între crustele de patiserie și întindeți-l la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
9
Presărați fiecare cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
10
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Lăsați să se răcească 5 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista