Tarte cu anghinare și ierburi
Anghinare și ierburi Tarte necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de foietaj, brânză mozzarella, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tarte cu anghinare și Feta, Tarte Cu Anghinare Și Brânză, și Tarte Cu Spanac Și Anghinare.
Instrucțiuni
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când sunt ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit cu legume.
Se amestecă crema de brânză, brânza mozzarella și 1/4 cană de parmezan până se amestecă ingredientele. Se amestecă anghinarea, ardeiul roșu și pătrunjelul. Condimentează după gust.
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia într-un pătrat de 12 inci.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Ungeți marginile patiseriei cu apă. Îndoiți marginile de 1/2 inch pe toate părțile, apăsând ferm cu o furculiță pentru a forma o jantă. Înțepați bine patiseria cu o furculiță. Repetați cu restul de patiserie.
Împărțiți amestecul de brânză între crustele de patiserie și întindeți-l la 1/2 inch de margine.
Presărați fiecare cu brânza rămasă.
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să se răcească 5 minute pe un suport de sârmă.