Tarte cu anghinare și Feta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 189 calorii. Dacă $1.02 pe portie se încadrează în bugetul dvs., anghinare și Feta Tarte ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ouă, feta, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarte De Anghinare Și Feta Cu Salată De Roșii, Tarte de anghinare și Feta cu salată de roșii, și Anghinare și feta tarte-DHSP challenge # 7 / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. amestecați smântână și2 uncii feta într-un robot de bucătărie până se omogenizează;condimentează cu sare și piper.
Dacă utilizați un pachet de 14 uncii de foietaj, tăiați-l în jumătate și întindeți fiecare jumătate pe o suprafață ușor înmuiată într-un dreptunghi de 16x10". (Dacăfolosind pachet de 17,3 uncii, folosiți 1 foaie de patiseriepentru fiecare tartă.)
Transferați fiecare bucată de patiseriela o foaie de copt tapetată cu pergament. Folosind aparing cuțit, scor ușor de patiserie (nu taie tot drumul prin), lăsând un 1" frontieră.
Răspândiți amestecul feta peste produse de patiserie, împărțind uniform și rămânând în graniță. Arrangeartichoke hearts peste feta amestec andcrumble rămase 2 uncii feta peste; drizzlewith ulei.
Periați marginea de patiserie cu ou.
Coaceți tarta până când patiseria este umflată șiîncepând să se rumenească, 10-15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 km f și continuați să coaceți până când patiseria devine maro auriu și gătită, cu 20-25 de minute mai mult.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Faceți înainte: tarta se poate face cu 2 oreînainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Feta și puffpastry în această pereche de tartbine cu orice număr de toppinguri. În locdin anghinare, încercați: ardei roșu + măsline
Împrăștiați crema feta cu ardei roșii prăjiți, măsline negre și rozmarin proaspăt tocat, apoi coaceți. Terminațicu un strop de ulei de măsline.Asparagus + brânză de ou cu asparaguscare a fost înjumătățit pe lungime. Odată ieșitdin cuptor, glisați pe uncâteva ouă prăjite.Somon Afumat +Scallion
Coaceți tarta numai cu feta.Când se răcește ușor, adăugați somon afumat șifelii scallions.
Per porție: 430 calorii, 31 g grăsimi, 2 g fibre