Tarte cu anghinare și Feta

Tarte cu anghinare și Feta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 189 calorii. Dacă $1.02 pe portie se încadrează în bugetul dvs., anghinare și Feta Tarte ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ouă, feta, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarte De Anghinare Și Feta Cu Salată De Roșii, Tarte de anghinare și Feta cu salată de roșii, și Anghinare și feta tarte-DHSP challenge # 7 / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. amestecați smântână și2 uncii feta într-un robot de bucătărie până se omogenizează;condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
2
Dacă utilizați un pachet de 14 uncii de foietaj, tăiați-l în jumătate și întindeți fiecare jumătate pe o suprafață ușor înmuiată într-un dreptunghi de 16x10". (Dacăfolosind pachet de 17,3 uncii, folosiți 1 foaie de patiseriepentru fiecare tartă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
3
Transferați fiecare bucată de patiseriela o foaie de copt tapetată cu pergament. Folosind aparing cuțit, scor ușor de patiserie (nu taie tot drumul prin), lăsând un 1" frontieră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
4
Răspândiți amestecul feta peste produse de patiserie, împărțind uniform și rămânând în graniță. Arrangeartichoke hearts peste feta amestec andcrumble rămase 2 uncii feta peste; drizzlewith ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Brânză FetaBrânză Feta
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Periați marginea de patiserie cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Coaceți tarta până când patiseria este umflată șiîncepând să se rumenească, 10-15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 km f și continuați să coaceți până când patiseria devine maro auriu și gătită, cu 20-25 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
8
Faceți înainte: tarta se poate face cu 2 oreînainte.
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.
10
1 tartă, 4 moduri
11
Feta și puffpastry în această pereche de tartbine cu orice număr de toppinguri. În locdin anghinare, încercați: ardei roșu + măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ardei RoșuArdei Roșu
MăslineMăsline
Brânză FetaBrânză Feta
12
Împrăștiați crema feta cu ardei roșii prăjiți, măsline negre și rozmarin proaspăt tocat, apoi coaceți. Terminațicu un strop de ulei de măsline.Asparagus + brânză de ou cu asparaguscare a fost înjumătățit pe lungime. Odată ieșitdin cuptor, glisați pe uncâteva ouă prăjite.Somon Afumat +Scallion
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Somon AfumatSomon Afumat
Măsline NegreMăsline Negre
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
CremăCremă
OuăOuă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți tarta numai cu feta.Când se răcește ușor, adăugați somon afumat șifelii scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Ceapa VerdeCeapa Verde
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Per porție: 430 calorii, 31 g grăsimi, 2 g fibre
15
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista