Tarte Crocante Cu Mere Caramel
Caramel Apple Crisp Tarts ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 8. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tarte Crocante Cu Mere Caramel, Caramel Plăcintă Cu Mere Pop-Tarte, și Caramel Mere Streusel Tarte.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Linia de 15x10x1-inch două tigăi cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de umplutură de scorțișoară; pus deoparte.
Pe suprafața de lucru, derulați 1 cutie de aluat în 1 dreptunghi mare; Apăsați în dreptunghi de 13x7 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Răspândiți umplutura peste dreptunghi.
Desfaceți a doua cutie de aluat; apăsați în dreptunghi de 13x7 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Așezați peste umplutură; apăsați aluatul pe umplutură.
Tăiați aluatul pe lungime în benzi de 8 (13 inci). Răsuciți fiecare bandă de 5 sau 6 ori, apăsând umplutura liberă în aluat. Formați fiecare într-o bobină; așezați pe tigaie la aproximativ 2 inci distanță.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de Topping crocante până se sfărâmă; pus deoparte.
Coaceți prima tigaie de aluat aproximativ 9 minute sau până când este setată.
Așezați merele tocate peste centrul fiecărei tarte, folosind jumătate din mere. Lingurați jumătate de topping crocant uniform peste mere, apăsând ușor. Repetați cu a doua tigaie de aluat, merele rămase și toppingul crocant.
Coaceți fiecare tigaie cu 10 până la 12 minute mai mult sau până se rumenesc.
Stropiți sosul de caramel peste tarte calde; se servește cald. Acoperiți și refrigerați orice tarte rămase.