Tarte Cheie De Var
O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, frișcă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Umpleți 2 cutii de brioșă mini (12 brioșe) cu căni de hârtie și căni de pulverizare cu spray de gătit.
Așezați 1 cookie Cooler cheie de var în partea de jos a fiecărei căni, cu partea plată în jos.
Pregătiți umplutura. Bateți împreună crema de brânză, oul, zahărul, sucul de lămâie și coaja până se amestecă bine. Umpleți cupele în partea de sus.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute.
Îndepărtați torturile pentru a se răci. Când este complet rece, potriviți un vârf de stea într-o pungă de patiserie și umpleți cu frisca. Pipe frisca pe partea de sus a tarte.
Garnisiți cu frunze minuscule de mentă sau coajă de tei.