Tarte aux Moutarde (plăcintă franceză cu roșii și muștar)

Tarte aux Moutarde (plăcintă franceză cu roșii și muștar)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tarte aux Moutarde (plăcintă franceză cu roșii și muștar). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână muștar maro granulat, herbes de provence, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tarte a l ' oignon (plăcintă cu ceapă franceză), Tarte Au Sucre Francaise (Plăcintă Cu Zahăr Franceză Canadiană), și Tarte aux Pommes 4 la Frangipane (tarta franceză cu mere).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Puneți crusta de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci. Cu o furculiță, faceți găuri în fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți muștarul peste fundul crustei de plăcintă într-un strat uniform. Acoperiți muștarul cu brânza elvețiană într-un strat. Aranjați felii de roșii, suprapunându-se într-o spirală de la margine la centru, acoperind brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Stropiți ulei de măsline peste roșii și presărați Tarta cu herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta s-a rumenit, brânza s-a topit, iar roșiile sunt ondulate la margini, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista