Tarte a l ' oignon (plăcintă cu ceapă franceză)

Tarte a l ' oignon (plăcintă cu ceapă franceză)
Tarte a l ' oignon (plăcintă cu ceapă franceză) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 282 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, nucșoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte a l ' oignon (plăcintă cu ceapă franceză), Soupe A L ' Oignon (Supă De Ceapă Franceză), și Confit D ' Oignon-Marmeladă De Ceapă Franceză.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista