Tartarul de ton cu frunze de andive din Belgia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 3 porții cu 179 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de susan, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Creveți de alune în frunze de andive, Frunze De Andive Cu Mousse De Somon, și Salată de Crab în frunze de andive.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.