Tartar de ton Ahi cu unt brun Herbat și mere proaspete

Tartar de ton Ahi cu unt brun Herbat și mere proaspete
Ahi ton tartar cu unt brun Herbed și mere proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați tonul ahi de calitate sushi, uleiul de măsline, șalotul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Scoici cu unt brun Herbat, Tort de arțar cu mere de unt brun, și Fulgi de ovăz cu unt brun prăjit cu mere.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, adăugați tonul, șalotul, ghimbirul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, uleiul de măsline, uleiul de susan, sarea și piperul și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați merele Granny smith tăiate cubulețe și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
3
Într-o tigaie mică la foc mare, topiți untul și gătiți-l până devine un maro profund bogat. De îndată ce untul devine maro, amestecați pătrunjelul, tarhonul și arpagicul și îndepărtați-l de pe foc. Puneți untul peste amestecul de ton și serviți imediat cu 1 felie de mere pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru tonul Ahi. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista